Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:17

آبگوشت چهارباغ

آبگوشت چهارباغ

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 نفر

گوشت مخلوط گوسفندی با استخوان  500 گرم

زردچوبه یک‌دوم قاشق چایخوری

پیاز  1 عدد متوسط

نخود 50 گرم

لوبیای قرمز 50 گرم

گوجه خرد کرده  2 عدد

قیسی 75 گرم

سیب درختی  50 گرم

به  50 گرم

دارچین  یک‌چهارم قاشق چایخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

آشپزباشی - کیان رنجبر

گوشت را  به همراه زردچوبه، پیاز و آب کافی روی حرارت اجاق بگذارید آنگاه حبوبات خیسانده را اضافه کنید.

حالا گوجه، قیسی و میوه‌هایی را که از قبل به صورت درشت خرد کرده‌اید را اضافه نمایید و بگذارید آبگوشت کاملا بپزد، در انتها دارچین، نمک و فلفل را افزوده و پس از چند دقیقه آبگوشت را برای پذیرایی در ظرف مناسبی بکشید.

نکته: در صورت دلخواه می‌‌توانید از رب گوجه نیز استفاده کنید.

برچسب ها: آشپزباشیکیان رنجبرغذای سنتی ایرانیآبگوشت چهار باغپخت انواع آبگوشتدیزی تعداد بازديد: 1250 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است