ماهنامه آشپزباشی - مرضیه مرشدی
پياز و روغن زيتون را در تابه مناسبی بريزيد و روی اجاق بگذاريد تا پياز سبك و طلایی رنگ شود. آنگاه قارچ را بيفزائيد و روی حرارت تفت دهيد تا آب آن كشيده شود.
حالا ذرت، لوبيا، ادویه تاكو، نمك، فلفل و فلفل دلمهای را اضافه كنيد و آن را تفت دهيد. سپس نان ترتيلا را در بشقاب بگذاريد. قدری از سس را روی نان بريزيد.
اينك از مواد فراهم كرده، رويش قرار دهيد و در نهايت مخلوط سالاد و سس را بريزيد و سپس نان ترتيلا را رول كنيد.
روش تهیه سس سالاد: آووكادو، سير، نمك، فلفل و ماست را در كاسه غذاساز بريزيد و دستگاه، را روشن كنيد تا سس صاف و يكدستی حاصل شود.
روش تهیه سالاد: كاهو، گوجهفرنگی، پنير گودا و روغن زيتون را مخلوط كنيد.