ماهنامه آشپزباشی - معصومه عیوضی
برنج را بخيسانيد، بپزيد و آبكش كنيد. آنگاه فلفل دلمهای، فلفل سبز، ذرت، نخودفرنگی و هويج را به همراه روغن زيتون در تابه مناسبی بريزيد و روی اجاق بگذاريد و به مدت 2 تا 3 دقيقه تفت دهيد.
حالا نمك، فلفل و زعفران را به آن بيفزائيد. سپس مواد فراهم كرده را لابهلای چلو بريزيد و در قابلمه مناسبی آن را به مدت 30 دقيقه دم كنيد.
اينك پلو را در ظرف مناسبی بكشيد و رويش را با پرك بادام و مغز تخم آفتابگردان بيارائيد و در كنار آن از كلم بروكسل و پنير كورد آغشته به زعفران استفاده كنيد.