Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:16

پلوی سبزيجات مكزیکی

پلوی سبزيجات مكزیکی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

برنج 300 گرم

فلفل دلمه‌ای قرمز خرد كرده 1عدد

فلفل سبز باريك خرد كرده  4 عدد

ذرت پخته يك دوم پيمانه

كنسرو نخود فرنگی يك‌دوم پيمانه

هويچ پخته خرد كرده 1 عدد

روغن زيتون 4 قاشق سوپخوري

نمك و فلفل قرمز به ميزان لازم

زعفران حلكرده 2 قاشق سوپخوري

پرك بادام 1 قاشق سوپخوری

مغز تخم آفتابگردان 1 قاشق سوپخوري

كلم بروكسل 8 عدد

پنير كورد 4 تكه

ماهنامه آشپزباشی - معصومه عیوضی

برنج را بخيسانيد، بپزيد و آبكش كنيد. آن‌گاه فلفل دلمه‌ای، فلفل سبز، ذرت، نخودفرنگی و هويج را به همراه روغن زيتون در تابه مناسبی بريزيد و روی اجاق بگذاريد و به مدت 2 تا 3 دقيقه تفت دهيد.

حالا نمك، فلفل و زعفران را به آن بيفزائيد. سپس مواد فراهم كرده را  لابه‌لای چلو بريزيد و در قابلمه مناسبی آن را به مدت 30 دقيقه دم كنيد.

اينك پلو را در ظرف مناسبی بكشيد و رويش را با پرك بادام و مغز تخم‌ آفتابگردان بيارائيد و در كنار آن از كلم بروكسل و پنير كورد آغشته به زعفران استفاده كنيد.

برچسب ها: انواع پلوآشپزباشیمعصومه عیوضیپلوی سبزیجاتپلوی مکزیکی تعداد بازديد: 1632 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است