ماهنامه آشپزباشی - کیان رنجبر
ابتدا آبليمو، زنجفيل، سير، نمك و زعفران را با هم مخلوط كنيد و روی ماهی بماليد تا مزهدار شود آنگاه روی ماهی روغن زيتون بماليد. اينك تابه شيارداری را روی حرارت بگذاريد تا داغ شود. سپس ماهي را در آن سرخ كنيد.
روش تیه سس فرانسوی (كافدوپاری): كره، سس خردل، جعفری و سير را در كاسه مناسبی بريزيد و مخلوط كنيد. آنگاه مخلوط فراهم كرده را در کیسه دارای ماسوره كنگرهدار بريزيد و هر بار قدری از آن را روی كاغذ روغنی قرار دهيد. حالا آن را در فريزر قرار دهيد تا سفت شود. هنگام پذيرائی سس فريز شده را روی ماهی بگذاريد.