ماهنامه آشپزباشی - معصومه عیوضی
برنج را بخیسانید، بپزید و آبکش کنید. آنگاه روغن و پیاز را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و تفت دهید، حالا زردچوبه، دارچین، نمک و فلفل را بیفزائید و مخلوط کنید.
سپس در تابهای دیگر کره بریزید و روی اجاق بگذارید به ترتیب کلم برگ، کرفس، گلکلم، براکلی، هل سبز و سفید را اضافه کنید و قدری تفت دهید.
اینک نخودفرنگی و زعفران را به همراه پیاز تفت داده و به مواد فراهم کرده افزوده و در قابلمه مناسبی لابهلای برنج آبکش کرده بریزید.
اکنون پلو را به مدت تقریبی 35 تا 45 دقیقه با حرارت ملایم دم کنید. سپس در ظرف مناسبی بکشید و رویش را با چوب دارچین بیارائید.