ماهنامه آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
در قابلمه مناسبی قدری روغن بريزيد و روی اجاق بگذاريد تا روغن داغ شود. آنگاه ران بوقلمون را در روغن تفت دهيد تا طلاییرنگ شود.
حالا ران بوقلمون را از قابلمه بيرون آوريد روغن اضافی را دور بريزيد و ران را به همراه پياز، سير، نمك، فلفل، زردچوبه، برگ بو و برگ كاری را در قابلمه قرار دهيد به ميزان كافی آب بيفزائيد و روي اجاق ران را بپزيد، تا آب آن هم تبخير شود. حالا آب پرتقال، نشاسته ذرت و زعفران را مخلوط كنيد و روی سطح ران بوقلمون پخته بريزيد و 15 دقيقه با حرارت ملايم آن را بپزيد.
سپس خلال نارنج يا پرتقال، خلال پسته و خلال بادام را افزوده با سس آن مخلوط كنيد و 5 دقيقه ديگر بپزيد. اكنون ران بوقلمون را در ظرف مناسبی قرار دهيد و مواد باقيمانده در قابلمه را روی سطح ران بدهيد، خوراك براي پذيرائي آمادهميباشد.