آشپزباشی – افسانه ظروفی
فر را با دمای 150 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب عمیقی را به قطر 22 سانتیمتر چرب كنید و با كاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه كره، شكلات سفید، شكر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا مایه صاف و یكدستی حاصل شود. سپس این مایه را به كاسه بزرگی منتقل كنید و 15 دقیقه كنار بگذارید تا خنك شود. حالا آرد، بیكینگپودر، وانیلین و تخممرغها را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.
اكنون مایه فراهم كرده را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 2 ساعت در فر بپزید. اینك كیك را از فر درآورید و بعد از ده دقیقه از قالب خارج كنید و روی پنجره سیمی بگذارید تا كاملاً خنك شود.
حال میتوانید رو و اطراف كیك را با رویه كاراملی بپوشانید و در صورت دلخواه با خمیرهای تزئینی همچون مارسیپان، فوندانت و خمیر شكلاتی بیارائید.