Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:19

فاهيتای مرغ مكزیکی

فاهيتای مرغ مكزیکی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

سینه مرغ يا بوقلمون ريز خرد كرده 500 گرم

فلفل سياه 1 قاشق چايخوری

فلفل قرمز1 قاشق چايخوری

آبليموی تازه 1 قاشق چايخوری

روغن به ميزان لازم

فلفل دلمه‌ای رنگی خرد كرده  2 عدد

پيازچه خرد كرده يك دسته 50 گرمی

سير له كرده  2 حبه

سس فلفل يك قاشق چايخوری

نمك به ميزان لازم

نان پيتا 4 عدد

كاهو خرد كرده يك دوم از يك عدد

آووكادو پوست گرفته و خرد كرده 1 عدد

ماهنامه آشپزباشی - شهناز فصاحتی

سینه مرغ، فلفل سياه، فلفل قرمز، آبليمو و اندکی روغن را با هم مخلوط كنيد. آن‌گاه رويش را بپوشانيد و دو ساعت در يخچال قرار دهيد.

حالا در تابه مناسبی مقداری روغن بريزيد و روی اجاق بگذاريد و مواد فراهم كرده را تفت دهيد. سپس فلفل دلمه‌ای، پيازچه، سير، سس فلفل و نمك را به آن بيفزائيد و 2 دقيقة ديگر آن را تفت دهيد.

اينك نان‌ها را روی ميز كار قرار دهيد. مواد فراهم كرده را بين نان‌ها قسمت كنيد، كاهو و آووكادو را بيفزائيد و نان را رول كنيد. فاهيتای مرغ آماده سرو میباشد. گرم، گرم ميل كنيد

 

برچسب ها: ساندویچ مکزیکیآشپزباشیغذای مکزیکیفاهیتافاهیتای مرغ تعداد بازديد: 1881 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است