ماهنامه آشپزباشی - شهناز فصاحتی
سینه مرغ، فلفل سياه، فلفل قرمز، آبليمو و اندکی روغن را با هم مخلوط كنيد. آنگاه رويش را بپوشانيد و دو ساعت در يخچال قرار دهيد.
حالا در تابه مناسبی مقداری روغن بريزيد و روی اجاق بگذاريد و مواد فراهم كرده را تفت دهيد. سپس فلفل دلمهای، پيازچه، سير، سس فلفل و نمك را به آن بيفزائيد و 2 دقيقة ديگر آن را تفت دهيد.
اينك نانها را روی ميز كار قرار دهيد. مواد فراهم كرده را بين نانها قسمت كنيد، كاهو و آووكادو را بيفزائيد و نان را رول كنيد. فاهيتای مرغ آماده سرو میباشد. گرم، گرم ميل كنيد