Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:16

دیگی كباب

دیگی كباب

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6  نفر

گوشت ماهيچه  700 گرم

سير  1 بوته

دانه فلفل سياه  يك قاشق سوپخوری

كره 100 گرم

پياز خرد كرده 1 عدد

نمك  يك قاشق چايخوری

زعفران حلكرده  2 قاشق سوپخوری

سبزی معطر (پيازچه و گشنيز) 3 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - ایران کوهستانی

گوشت را روی ميز كار قرار دهيد و با چاقو، شكاف‌های عمیقی روی آن ايجاد كنيد. آن‌گاه حبه‌های سير و فلفل سياه را درون شكاف‌ها بگنجانيد.

حالا در تابه نچسب و مناسبی كره و پياز را بريزيد و روی اجاق بگذاريد تا پياز سبك و طلایی شود. سپس ماهيچه‌ها را بيفزائيد و آنها را تفت دهيد.

اينك به ميزان كافی آب بريزيد و 3 ساعت گوشت را بپزيد. سپس نمك، زعفران و سبزي معطر را افزوده و صبر كنيد تا گوشت كاملا بپزد و آب اضافی آن تبخير شود.

اكنون دیگی كباب را برای پذيرائی در ظرف مناسبی بكشيد و از سس باقيمانده رويش بريزيد.

يادآوری: اين غذا را معمولا با برنج (چلو) سرو مینمايند.

برچسب ها: غذای سنتیطرز تهیه کبابآشپزباشیایران کوهستانیدیگی کباب تعداد بازديد: 1313 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟