آشپزباشی - ایران کوهستانی
گوشت را روی ميز كار قرار دهيد و با چاقو، شكافهای عمیقی روی آن ايجاد كنيد. آنگاه حبههای سير و فلفل سياه را درون شكافها بگنجانيد.
حالا در تابه نچسب و مناسبی كره و پياز را بريزيد و روی اجاق بگذاريد تا پياز سبك و طلایی شود. سپس ماهيچهها را بيفزائيد و آنها را تفت دهيد.
اينك به ميزان كافی آب بريزيد و 3 ساعت گوشت را بپزيد. سپس نمك، زعفران و سبزي معطر را افزوده و صبر كنيد تا گوشت كاملا بپزد و آب اضافی آن تبخير شود.
اكنون دیگی كباب را برای پذيرائی در ظرف مناسبی بكشيد و از سس باقيمانده رويش بريزيد.
يادآوری: اين غذا را معمولا با برنج (چلو) سرو مینمايند.