Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:31

شوربای ماست

شوربای ماست

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 – 6 نفر 

پیاز ریز خرد کرده 1 عدد

روغن 3 - 4  قاشق سوپخوری

آرد یک‌دوم قاشق سوپخوری

زردچوبه به میزان لازم

نمک به میزان لازم

زنجفیل به میزان لازم

ماست 4 پیمانه

نعنا خشک به میزان لازم

تخم‌مرغ همزده 2 عدد

نعنا داغ مقداری برای تزیین

پیاز داغ مقداری برای تزیین

آشپزباشی - کیان رنجبر

پیاز و روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید.

آن‌گاه آرد،‌ زردچوبه، نمک و زنجفیل را به پیاز افزوده، سپس ماست و نعنا را اضافه کنید، مخلوط نمائید تا شوربا به جوش آید.

حالا تخم‌مرغ را بیفزائید و با حرارت ملایم بپزید.

اینک شوربا را در ظرف مناسبی بکشید و آن را با نعنا داغ و پیاز داغ بیارائید.

برچسب ها: آشپزیآموزش آشپزیشورباآشپزباشیشوربای ماستشور و شیریندستور تهیه شوربای ماستروش تهیه شوربای ماستطرز تهیه شوربای ماست تعداد بازديد: 1027 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است