ماهنامه آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
فر را با دماي 180 درجه سانتيگراد گرم كنيد آنگاه هر يك از فلفلها را درون كاغذ آلومينيوم پيچيده و در طبقه وسط فر روی صفحه مشبك به مدت 20 دقيقه قرار دهيد تا پوست فلفل نرم شود.
حالا فلفلها را از كاغذ آلومينيوم بيرون آوريد و در کیسه فريزر قرار دهيد تا به راحتی پوست آن جدا شود. سپس شكافی در هر فلفل ايجاد كنيد و تخم آن را خارج نمائيد.
اينك سيبزمینی، پنير خامهای، پنير چدار، نمك، فلفل، ژامبون و پيازچه را در كاسه مناسبی بريزيد و مخلوط كنيد. حالا درون فلفلها را با مواد فراهم كرده پر كنيد.
سپس فلفلها را یکی یکی در آرد بغلتانيد و يك ساعت در يخچال بگذاريد اكنون زرده و سفيده تخممرغ را جدا سازيد و زرده و سفيده را جداگانه بزنيد تا سفيده پوك شود.
ابتدا فلفل را در زرده و سپس در سفيد بغلتانيد و در روغن داغ فراون سرخ كنيد و روی دستمال هولهای آشپزخانه روغن اضافی را بگيريد. اينك فلفلها را در ظرف مناسبی قرار دهيد و با پرك بادام بيارائيد.