آشپزباشی - کیان رنجبر
مرغ چرخکرده، پاپریکا، پودر سیر، پودر پیاز، فلفل قرمز، سس سویا، نمک و سس خردل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آنگاه به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید.
حالا مخلوط فراهم کرده را به 4 قسمت تقسیم کنید، هر قسمت را دو قسمت کنید. سپس با قالب زن گوشتها را صاف و قالبی کنید.
اینک روی قسمت اول پنیر و ژامبون بگذارید و قسمت دوم گوشت را رویش قرار دهید، به گونهای که پنیر و ژامبون بین گوشت مرغ قرار گیرد.
اینک کوردن بلو را گریل کرده و یا سرخ نمائید ودر نان گرد سرو کنید.