ماهنامه آشپزباشی - مرضیه مرشدی
بلغور و آب را در ظرف مناسبی بریزید و کنار بگذارید تا آب کاملا جذب بلغور شود. آنگاه بقیه مواد را به آن بیفزائید و چند دقیقه ورز دهید تا چسبندگی ایجاد کند.
حالا هربار از خمیر بلغور مقداری به وزن تقریبی 40 گرم بردارید و با دست مرطوب از آن توپهائی بسازید.
با انگشتتان درون توپها را کاملا باز کنید تا یک پوسته نسبتا ضخیم از خمیر بلغور داشته باشید. درون این پوسته را با مواد میانی فراهم کرده پر کنید و به آرامی آن را ببندید و به شکل توپ درآورید.
قابلمه مناسبی را از آب پر کنید و قدری نمک بیفزائید و روی اجاق بگذارید تا بجوشد. کوفتهها را به مدت تقریبی 20 دقیقه در آن بپزید.
روش تهیه مواد میانی: روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا گرم شود.
آنگاه پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا طلائی رنگ شود. حالا سیر، نخودفرنگی و ادویهها را بیفزائید و تفت دهید.
سپس ارده و گردو را بیفزائید و پس از چند دقیقه تابه را از روی حرارت بردارید. مواد میانی را پس از خنک شدن مصرف نمائید.