Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:00

كوفتۀ شويد مكزيكی

كوفتۀ شويد مكزيكی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

بلغور گندم پخته يك‌سوم پيمانه

هويج پخته و خرد كرده 1 عدد

كدو سبز خرد كرده 1 عدد

لوبيا سفيد پخته 1 پيمانه

پنير سفيد 40 گرم

نمك و فلفل به ميزان لازم

شويد تازه خرد كرده 100 گرم

آرد سوخاری 2 قاشق سوپخوري

روغن كنجد 6 قاشق سوپخوري

گوجه رنده كرده 4 عدد

ماهنامه آشپزباشی - معصومه عیوضی

بلغور، هويج، كدو، لوبيا، پنير، نمك و فلفل را در كاسه دستگاه غذاساز بريزيد و دستگاه را روشن كنيد تا مواد كاملا نرم شود. آن‌گاه مواد فراهم كرده را در ظرف مناسبی بريزيد و شويد را بيفزائيد و مخلوط كنيد.

حالا هر بار از مواد به اندازه يك نارنگی كوچك برداشته در دست گرد كنيد و در آردسوخاری بغلتانيد و در روغن داغ آن را سرخ كنيد.

سپس در اين فاصله گوجه‌فرنگی را به همراه نمك و فلفل روی حرارت قرار دهيد تا سس غلیظی حاصل شود. اكنون سس را در ظرف مناسبی بريزيد و كوفته‌ها را روی سس قرار دهيد.

يادآوري: در صورت تمايلمیتوانيد در وسط كوفته‌ها از تخم پخته بلدرچين استفاده كنيد

برچسب ها: انواع کوفتهآشپزباشیمعصومه عیوضیکوفته شویدکوفته مکزیکی تعداد بازديد: 1509 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است