ماهنامه آشپزباشی - معصومه عیوضی
بلغور، هويج، كدو، لوبيا، پنير، نمك و فلفل را در كاسه دستگاه غذاساز بريزيد و دستگاه را روشن كنيد تا مواد كاملا نرم شود. آنگاه مواد فراهم كرده را در ظرف مناسبی بريزيد و شويد را بيفزائيد و مخلوط كنيد.
حالا هر بار از مواد به اندازه يك نارنگی كوچك برداشته در دست گرد كنيد و در آردسوخاری بغلتانيد و در روغن داغ آن را سرخ كنيد.
سپس در اين فاصله گوجهفرنگی را به همراه نمك و فلفل روی حرارت قرار دهيد تا سس غلیظی حاصل شود. اكنون سس را در ظرف مناسبی بريزيد و كوفتهها را روی سس قرار دهيد.
يادآوري: در صورت تمايلمیتوانيد در وسط كوفتهها از تخم پخته بلدرچين استفاده كنيد