Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:05

خوراك رويال مكزيكي

خوراك رويال مكزيكي

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

روغن كنجد 6 قاشق سوپخوري

پياز قرمز خلالی خرد كرده  1عدد بزرگ

سويای درشت خيسانده  60 گرم

قارچ درشت ورقه‌اي خرد كرده  250 گرم

نمك و فلفل به ميزان لازم

زردچوبه به ميزان لازم

زعفران حلكرده 2 قاشق سوپخوري

كدو حلوایی حبه‌ای خرد كرده 200 گرم

سيب‌زمینی خرد كرده 4 عدد متوسط

دارچين قلمی 1عدد

پودر تخم گشنيز 1 قاشق چايخوري

ميخك، هل سبز و سفيد از هر كدام 2 عدد

پوره گوجه‌فرنگی در صورت دلخواه 1 پيمانه

تخم‌ خردل سياه و زرد 1 قاشق چايخوري

ماست  موسير 1 پيمانه

فلفل پرك قرمز 1 قاشق چايخوري

شكر قهوه‌ای 2 قاشق سوپخوري

آبليمو 2 قاشق سوپخوري

ماهنامه آشپزباشی - معصومه عیوضی

روغن را در تابه مناسبی بريزيد و روی اجاق بگذاريد. آن‌گاه پياز را در كره تفت دهيد. حالا سويا، قارچ، نمك، فلفل، زردچوبه و زعفران را بيفزائيد و 2 دقیقه ديگر روی حرارت تفت دهيد .

سپس كدو حلوائی، سيب‌زمینی، دارچين، گشنيز، ميخك، هل سبز، هل سفيد، پورهگوجه‌فرنگی، تخم خردل سياه و زرد را به خوراك اضافه كنيد و با حرارت ملايم بپزيد.

اينك ماست، فلفل پرك، شكر قهوه‌ای و آبليمو را مخلوط كرده و به خوراك بيفزائيد و 5 دقیقه ديگر آن را بپزيد. حالا خوراك را برای پذيرائی در ظرف مناسبی بكشيد و به همراه نان سبوس‌دار سرو نمائيد.

يادآوري: در صورت دلخواه میتوانيد به اين خوراك آلو هم اضافه كنيد.

تعداد بازديد: 1890 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است