ماهنامه آشپزباشی - معصومه عیوضی
روغن را در تابه مناسبی بريزيد و روی اجاق بگذاريد. آنگاه پياز را در كره تفت دهيد. حالا سويا، قارچ، نمك، فلفل، زردچوبه و زعفران را بيفزائيد و 2 دقیقه ديگر روی حرارت تفت دهيد .
سپس كدو حلوائی، سيبزمینی، دارچين، گشنيز، ميخك، هل سبز، هل سفيد، پورهگوجهفرنگی، تخم خردل سياه و زرد را به خوراك اضافه كنيد و با حرارت ملايم بپزيد.
اينك ماست، فلفل پرك، شكر قهوهای و آبليمو را مخلوط كرده و به خوراك بيفزائيد و 5 دقیقه ديگر آن را بپزيد. حالا خوراك را برای پذيرائی در ظرف مناسبی بكشيد و به همراه نان سبوسدار سرو نمائيد.
يادآوري: در صورت دلخواه میتوانيد به اين خوراك آلو هم اضافه كنيد.