ماهنامه آشپزباشی - فاطمه درویش
كره را در تابه مناسبی بريزيد و روی اجاق بگذاريد تا كره آب شود. آنگاه آرد را بيفزائيد و تفت دهيد تا خامی آرد گرفته شود. سپس شير را افزوده و پيوسته آن را هم بزنيد تا سس غليظ شود.
حالا در ظرف مناسبی روغن بريزيد و پياز را تفت دهيد. اينك كرفس را بيفزائيد و قدری تفت دهيد.
حالا در كاسه مناسبی سيبزمینی، نخودفرنگی پوست ليمو، آبليمو، شويد، جعفری، پودر آويشن، مخلوط پياز و كرفس، نمك، فلفل و ماهي را بريزيد، سس را اضافه كنيد و مخلوط نمائيد.
سپس خمير را روی سطح آرد پاشيده به ضخامت 3 ميليمتر با وردنه پهن كنيد و با برشگر قالب بزنيد. اكنون هر بار از مواد يك قاشق سوپخوری روی خمير بگذاريد و خمير را ببنديد.
سپس كلوچهها را در سینی مخصوص فر بچينيد و رويش را با تخممرغ همزده آغشته كنيد و در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتيگراد به مدت 40 دقيقه بپزيد تا سطح كلوچهها طلایی شود.
حالا كلوچهها را برای پذيرایی در ظرف مناسبی قرار دهيد.
روش تهیه خمير كلوچه: آرد، كره و نمك را در كاسه مناسبی بريزيد و با نوك انگشتان با هم مخلوط كنيد تا بصورت خرده نان درآيد. آنگاه آب را اضافه كنيد تا خمير حاصل شود حالا خمير را 30 دقيقه در يخچال استراحت دهيد.