ماهنامه آشپزباشی - مرضیه مرشدی
آرد نخودچی، تخممرغها، آرد برنج، زردچوبه، فلفل قرمز، زنجفیل، سیر، نمک و زیره را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آنگاه کلم، پیاز و فلفل را بیفزائید و مخلوط کنید.
حالا روغن را در ووک بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید تا داغ شود. سپس هربار به اندازه یک قاشق سوپخوری از مایه پاکورا را با دست مرطوب فرم دهید و درون روغن داغ سرخ کنید.
اکنون پاکورا را برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید.
یادآوری: پاکورا را میتوانید به همراه سسهای مختلف میل کنید.