آشپزباشی- مرضیه مرشدی
ابتدا پیاز را تفت دهید. بعد کدو و بادمجان را نیز کمی تفت دهید تا بوی خامی بادمجان و کدو گرفته شود. حالا گوشت ماهیچه را به اندازهی یک بند انگشت خرد كنید و در کف ظرف نسوز، به ترتیب پیاز، کدو، بادمجان، فلفل دلمهای، دارچین، جوزهندی، فلفل، نمك و گوشت تفت داده را بریزید.
بعد سیر و گوجهفرنگی را نیز تفت دهید و خوب بپزید تا له شود. اینك سیر و گوجهفرنگی له شده را روی مواد، و پنیر گودای رنده كرده را، روی آن بریزید. سپس آن را در طبقهی وسط فر(تاون)، با دمای 180 درجهی سانتیگراد، به مدت 20 دقیقه بپزید. این خوراك را، میتوانید با نان یا برنج میل نمائید.