ماهنامه آشپزباشی - کیان رنجبر
ابتدا مايه خمير، شكر و آب ولرم را مخلوط كنيد. آنگاه به مدت 5 دقيقه در محیطی گرم بگذاريد تا مایه خمير عمل آيد.
سپس روغن، مايه خمير عمل آمده و نمك را در كاسه مناسبی بريزيد و آرد را كم كم بيفزائيد تا خمير لطیفی حاصل شود.
خمير را روی سطح ميز كار انتقال دهيد، کمی آرد بپاشيد، ورز دادن را ادامه دهيد تا كاملا يكدست شود.
اينك خمير را در كاسه چربكرده قرار دهيد، روی كاسه را بپوشانيد و در جای مناسبی به مدت يك ساعت قرار دهيد تا حجمش دوبرابر شود.
آنگاه مقداری از خمير برداشته روی سطح كار آرد پاشيده به شكل دايره باز كنيد و در سینی مخصوص قرار دهيد حالا روی خمير قدری سس گوجهفرنگی بماليد.
سپس نیمی از پنيرها را روی خمير بريزيد و روی آن براکلی، ميگو و گوجه گيلاسی را قرار دهيد. اكنون باقيمانده پنيرها را رويش بريزيد و به مدت تقریبی 20 دقيقه در فر گرم كرده با دمای 200 درجه سانتيگراد آن را بپزيد.
يادآوری 1: در هنگام ورز دادن، نچسبيدن خمير به انگشتان شما نشانه آماده شدن خمير است.
يادآوری 2: اگر به هر دلیلی خمير مدت زمان بيشتری استراحت كرد با انتقال آن به يخچال از بيشتر شدن حجمش جلوگيری كنيد.