Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:17

کوکوی گل کلم و کلم براکلی

کوکوی گل کلم  و کلم براکلی

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

گل کلم ریز خرد کرده 2 پیمانه

کلم براکلی ریز خرد کرده 1 پیمانه

کره 1 قاشق سوپخوری

روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری

تره فرنگی خرد کرده 1 ساقه درشت

تخم مرغ همزده 5 عدد درشت

آرد 112 گرم

بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

پاپریکا یک چهارم قاشق چایخوری

زردچوبه یک هشتم قاشق چایخوری

نمک یک دوم قاشق چایخوری

فلفل سیاه  به میزان لازم

پنیر چدار رنده کرده سه چهارم پیمانه

پنیر پارمسان رنده کرده یک چهارم پیمانه

روغن به میزان لازم

آرد سوخاری به میزان لازم

ماهنامه آشپزباشی - مرضیه مرشدی

قابلمهمناسبی را تا نیمه آب کنید و به آن قدری نمک بیفزائید. آن‌گاه آن را روی حرارت اجاق قرار دهید و بجوشانید. حالا گل کلم را بیفزائید و 2 دقیقه بپزید. سپس براکلی را افزوده و 1-2 دقیقه بپزید.

اینک سبزیجات را در آبکش بریزید و کنار بگذارید تا کاملا سرد شوند. حالا کره و روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق گرم کنید، تره‌فرنگی را بیفزائید و قدری تفت دهید تا نرم شود.

سپس آن را کنار بگذارید تا سرد شود. اکنون تخم‌مرغ همزده، آرد، بیکینگ‌پودر، ادویه‌ها، نمک و فلفل را بیفزائید و هم بزنید. سپس پنیر‌ها، تره‌فرنگی و کلم‌ها را افزوده و مخلوط کنید.

حالا قالب مناسبی را به قطر 20 سانتیمتر چرب کنید و قدری آرد سوخاری بپاشید. مایه کوکو را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 25-30 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

پس از 10 دقیقه کوکو را از قالب درآورید و برای پذیرائی در مناسبی قرار دهید.

برچسب ها: انواع کوکوآشپزباشیمرضیه مرشدیکوکوی گل کلمغذا با انواع کلم تعداد بازديد: 1585 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است