ماهنامه آشپزباشی - معصومه عیوضی
پوره سيبزمینی، نمك، فلفل، پنير و تخممرغ را در ظرف مناسبی بريزيد و كاملا مخلوط كنيد. آنگاه زعفران و جعفری را بيفزائيد و قدری ديگر مايه را مخلوط نمائيد.
حالا روی سطح ميز كار را با سلفون بپوشانيد، رويش آرد سوخاری بپاشيد و مایه فراهم كرده را روی سطح آرد سوخاری پهن كنيد. سپس هويج و فلفل دلمهاي را رويش بريزيد و از لبه آن را رول كنيد.
اينك در آرد سوخاری بغلتانيد و در سینی فر قرار دهيد و در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتيگراد به مدت تقریبی 20 دقيقه بپزيد، تا سطح آن برشته و طلایی شود.
حالا رولت را در ظرف مناسبی قرار دهيد و به همراه سس ماست سرو نمائيد.
يادآوری: در صورت تمايل میتوانيد در وسط اين رولت از تخممرغ يا تخم بلدرچين پخته استفاده كنيد.
برای تهیه سس ماست: ماست، شويد نمك، فلفل، تخم آفتابگردان و كنجد را مخلوط كنيد.