ماهنامه آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
پوست و سر ميگوها را جدا سازيد و آن را تميز كنيد. آنگاه شكافی در ميگو ايجاد كنيد و روده آن را خارج نمائيد. حالا در قابلمه مناسبی آب و قدری نمك بريزيد و روی اجاق بگذاريد تا بجوش آيد.
سپس ميگوها را به مدت يك دقيقه بجوشانيد و بعد در آبكش بريزيد. اينك قسمت انتهاییميگو را با كارد تيزی شكاف دهيد و باز كنيد، كنار بگذاريد.
در تابه مناسبی كره و پياز را بريزيد و روی اجاق بگذاريد تا پياز نرم و سبك شود. سپس فلفل دلمهای را بيفزائيد و يك دقيقه تفت دهيد. اينك آرد را اضافه كنيد و قدری ديگر مواد را تفت دهيد.
حالا شير را افزوده و از روی حرارت برداريد. سپس ماهی، نمك، فلفل و سس مايونز را بيفزائيد و مخلوط كنيد. ميگوهای باز شده را با اين تركيب پر كنيد و رويش پنير بپاشيد و در سینی پخت قرار دهيد.
اكنون میگوها را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتيگراد به مدت تقریبی 20 دقيقه بپزيد.