ماهنامه آشپزباشی - مرضیه مرشدی
برنج را همراه با آب مرغ در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بپزید تا آب مرغ کاملا جذب برنج شود، صبر کنید تا برنج قدری خنک شود.
آنگاه پنیر، کرفس، نمک، فلفل و یک عدد تخممرغ را به برنج بیفزائید و مخلوط کنید. حالا مایه را کنار بگذارید تا کاملا سرد شود.
سپس هربار از مایه کروکت به اندازه یک گردو برداشته و در دست به شکل بیضی فرم دهید.
اکنون کروکتها را به ترتیب در تخممرغ همزده، آرد، دوباره تخممرغ و بعد در خردهنان بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید.