Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:12

کوکوی کرفس

کوکوی کرفس

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

کرفس 5 ساقه متوسط

آرد يك و نيم قاشق سوپخوري

شیر 1 پیمانه

زرشک 2 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

مغز گردو خرد کرده 3 قاشق سوپخوری

تخم‌مرغ همزده 4 عدد

روغن به میزان لازم

ماهنامه آشپزباشی - مریم نویدی زاده

ساقه کرفس و برگ‌های جوان را بشوئید و ریز خرد کنید. آنگاه آرد را در شیر حل کنید، سپس زرشک، نمک، فلفل، گردو، کرفس و تخم‌مرغ را به آرد و شیر بیفزائید و مخلوط کنید تا مایه یکدست و صافی حاصل شود.

اینک ظرف مناسب و نسوزی را چرب کنید و مایه کوکو را در آن بریزید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی30 تا 40 دقیقه بپزید.

حالا کوکو پخته و برشته شده را با ماست چکیده، خیارشور و هویج بیارائید.

برچسب ها: انواع کوکوآشپزباشیانواع غذا با کرفسکوکوی کرفس تعداد بازديد: 2562 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است