Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:04

ساندویچ سیب زمینی ایرلندی

ساندویچ سیب زمینی ایرلندی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2 نفر

کره 50 گرم

سیب زمینی آبپز خرد کرده 200 گرم

سرکه بالزامیک 3 قاشق سوپخوری

عسل 2 قاشق سوپخوری

تره خشک  2 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

نان باگت  2 عدد

کاهو در صورت دلخواه به میزان لازم

آشپزباشی - کیان رنجبر

کره را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید. آن‌گاه سیب‌زمینی‌ها را قدری در کره تفت دهید.

حالا سرکه بالزامیک را بیفزائید و مخلوط نمائید تا سیب‌زمینی‌ها مزه‌دار شود. سپس عسل، تره، نمک و فلفل را بیفزائید و در کمتر از 5 دقیقه از روی حرارت برداشته و در نان باگت همراه با کاهو سرو نمائید.

برچسب ها: غذا با سیب زمینیآشپزباشیساندویچ سیب زمینیکیان رنجبرساندویچ ایرلندی تعداد بازديد: 1904 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است