Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:19

سو شی

سو شی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 - 6 نفر

آب 250 میلی‌لیتر(یک پیمانه)

سرکه سیب 125 میلی‌لیتر (یک‌دوم پیمانه)

شکر 80 گرم (یک‌سوم پیمانه )

نمک به میزان لازم

برنج ژاپنی یا برنج نیم‌دانه 450 گرم (3 پیمانه)

جلبک دریایی يا کنسرو برگ مو به میزان لازم

خیار به میزان لازم

مغز کاهو به میزان لازم

زنجفیل رنده کرده 1قاشق سوپخوری 

سس مایونز 2 قاشق سوپخوری

ماهنامه آشپزباشی - کیان رنجبر

آب، سرکه، شکر و نمک را کاملا مخلوط کنید و کنار بگذارید. آن گاه برنج را بپزید و دم کنید و کنار بگذارید تا خنک شود. حالا حصیر مخصوص رول کردن را روی میز کار قرار دهید.

سپس یک برگ جلبک و بعد مقداری برنج، حالا خیار، کاهو، زنجفیل، مخلوط سرکه و سپس مایونز را روی آن بریزید و رول کنید.

اکنون به کمک فشار انگشتان و حصیر به شکلی رول کنید که کاملا جلبک به مواد بچسبد و انسجام مواد میانی زیاد شود. سپس به قطعات دلخواه برش بزنید.

در انتها به وسیله سس آماده شده و یا سس سویا میل کنید.

یادآوری: با توجه به اینکه افرادی هستند که تمایلی نسبت به خوردن سوشی ندارند در اینجا با تغییراتی نسبت به تبدیل آن با ذائقه ایرانی سوشی سبزیجات را برایتان در نظر گرفتیم.

برچسب ها: غذای دریاییآشپزباشیکیان رنجبرسوشیغذای محبوب ژاپنی ها تعداد بازديد: 1464 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است