ماهنامه آشپزباشی - کیان رنجبر
آب، سرکه، شکر و نمک را کاملا مخلوط کنید و کنار بگذارید. آن گاه برنج را بپزید و دم کنید و کنار بگذارید تا خنک شود. حالا حصیر مخصوص رول کردن را روی میز کار قرار دهید.
سپس یک برگ جلبک و بعد مقداری برنج، حالا خیار، کاهو، زنجفیل، مخلوط سرکه و سپس مایونز را روی آن بریزید و رول کنید.
اکنون به کمک فشار انگشتان و حصیر به شکلی رول کنید که کاملا جلبک به مواد بچسبد و انسجام مواد میانی زیاد شود. سپس به قطعات دلخواه برش بزنید.
در انتها به وسیله سس آماده شده و یا سس سویا میل کنید.
یادآوری: با توجه به اینکه افرادی هستند که تمایلی نسبت به خوردن سوشی ندارند در اینجا با تغییراتی نسبت به تبدیل آن با ذائقه ایرانی سوشی سبزیجات را برایتان در نظر گرفتیم.