طرز تهیه كتلت میگو:
در ظرف مناسبی، میگو، نمك، سیبزمینی، پیاز، سیر، جعفری، گشنیز، زردچوبه و ادویهی كاری را با هم مخلوط كنید. سپس تخممرغها را بیفزائید و مخلوط را كمی ورز دهید تا خمیر صاف و یكدستی حاصل شود. آنگاه در قابلمهای، روغن بریزید و روی اجاق بگذارید تا روغن، داغ شود. حالا دست خود را كمی مرطوب كنید و هر بار از مایه به اندازهی یك گردو بردارید و به شكل بیضی یا گرد درآورید. بعد آنها را در روغن سرخ كنید و روی هولهی كاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافیاش گرفته شود. اكنون كتلت را برای پذیرائی در دیس مناسبی بچینید.
همچنین بخوانید: خرید کتاب 1000 دستور آشپزی و شیرینی پزی
نکته خواندنی:
میگو: میگو از نظر عنصر سلنیوم بسیار غنی میباشد. سلنیوم عنصری بسیار حیاتی است كه از ابتلا به بیماریهای پرخطر از جمله سرطان و بیماریهای قلبی پیشگیری مینماید.