Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:10

پیتزای براکلی

پیتزای  براکلی

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 1 نفر

خمیر پیتزا نیمه پخته 1 عدد

سس کچاپ 2 قاشق سوپخوری

پنیر موزارلای رنده کرده 200 گرم

براکلی خرد کرده و بخارپز کرده  1 بوته کوچک

قارچ ورقه‌ای خرد کرده 2 عدد

فلفل دلمه‌ای رنگی حلقه‌ای خرد کرده به میزان دلخواه

زیتون حلقه‌ای خرد کرده یک سوم پیمانه

ماهنامه آشپزباشی - ایران کوهستانی

خمیر پیتزا را در ظرف مخصوص پیتزا قرار دهید. آن‌گاه سطح آن را با سس آغشته کنید. حالا رویش را با نیمی از پنیر بپوشانید. سپس به ترتیب براکلی، ورقه‌های قارچ، فلفل دلمه‌ای و زیتون را قرار دهید.

سپس باقیمانده پنیر را روی سطح پیتزا بریزید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 30 دقیقه بپزید تا پنیر طلائی رنگ شود.

یادآوری: خمیر‌های نیمه پخته در بسته‌بندی‌های مناسب در سوپر مارکت‌ها به فروش می‌رسد.

 

برچسب ها: انواع پیتزاآشپزباشیایران کوهستانیپیتزای براکلیانواع غذا با براکلی تعداد بازديد: 1371 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است