ماهنامه آشپزباشی - ایران کوهستانی
سینه بوقلمون، روغن زيتون، سير و نمك را در ظرف مناسبی بريزيد و به مدت يك ساعت در يخچال بگذاريد تا مزهدار شود. آنگاه گوشتها را به سيخ بكشيد و روی كبابپز كباب كنيد.
سپس در ظرف مناسبی فیله گريپفروت، ريحان، كرفس، جعفری، پياز و زرشك را مخلوط كنيد. اينك كباب بوقلمون را به آن بيفزائيد و پس از مخلوط كردن در ظرف مناسبی بريزيد و رويش را با پسته بيارائيد و به همراه سس ليموئی آن را سرو نمائيد.
روش تهیه سس ليموئی: آب گريپفروت، آبليمو، شكر و روغن زيتون را در شيشهای مناسب بريزيد و خوب تكان دهيد تا مخلوط شود.