ماهنامه آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
ماهی، قارچ، نمك، فلفل، كنسرو ذرت، جعفری، ادویه ماهی، فلفل قرمز، سير و پنير را در كاسه مناسبی مخلوط كنيد و كنار بگذاريد.
آنگاه،خمير را به 5 قسمت مساوی تقسيم كنيد حالا هر قسمت را روی ميز آرد پاشيده به ضخامت 3 ميليمتر باز كنيد و به فرم ماهی 2 برش بزنيد.
روی سطح خمير قدری از مواد فراهم كرده بريزيد لبهها را مرطوب كنيد و خمير دوم را رويش قرار دهيد و اطراف خمير را با دست بفشاريد.
سپس پيراشکی را در سینی چرب كرده قرار دهيد و رويش را با نوك قیچی فرم دهيد و مخلوط زرده، شير و زعفران را با قلمو رويش بماليد. به همين ترتيب بقیه پيراشکیهای ديگر را نيز آماده كنيد.
حالا پيراشکیها را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتيگراد به مدت 20 الی30 دقيقه بپزيد تا سطحش طلایی شود.
روش تهیه خمير:
مايه خمير، شكر و آب را در ظرف مناسبی بريزيد و 5 دقيقه استراحت دهيد. آنگاه تخممرغ، روغن، مايه خمير آماده كرده و نمك را در ظرف مناسبی بريزيد و مخلوط كنيد.
حالا آرد را آرام آرام بيفزائيد و مخلوط كنيد تا خمير به دست آيد. سپس خمير را به مدت يك ساعت زير پوشش استراحت دهيد تا حجم آن دو برابر شود.