ماهنامه آشپزباشی - ایران کوهستانی
براکلی، گل کلم، سرکه، نمک و به میزان کافی آب را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا بهجوش آید و نیمپز شود.
آنگاه در آبکش بریزید و صبر کنید تا خنک شود. حالا در ظرف مناسبی ژامبون، پیازچه، فلفل دلمهایها، خیارشور، کرفس، مغز گردو و سبزیجات معطر را بریزید و سس را به آن بیفزائید.
اینک سالاد را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید.
روش تهیه سس: سس مایونز، روغن زیتون، آبلیمو، نمک و فلفل را در شیشه مناسبی بریزید، در شیشه را ببندید و خوب تکان دهید تا کاملا مخلوط شود.