ماهنامه آشپزباشی - ایران کوهستانی
سیبزمینی را پوست بگیرید. آنگاه به صورت ورقههای نازک برش بزنید و در قالب مناسب چربکرده طوری قرار دهید که تمام سطح قالب را بپوشاند.
حالا به ترتیب گلکلم، حلقههای گوجهفرنگی، پیاز و سیر را قرار دهید، اینکار را تکرار کنید تا مواد تمام شود. سپس تخممرغها را به همراه آرد، پنیر، نمک، فلفل و آویشن در ظرف مناسبی بریزید و هم بزنید.
اینک مایه تخممرغی را روی سطح مواد فراهم کرده بریزید، در قالب را ببندید و در فر گرم کرده با دمای 170 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 35 دقیقه بپزید.
حالا گراتن را از قالب خارج کنید، برش بزنید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.