آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 3 میلیمتر پهن کنید. آنگاه در قالب پیتزا قرار دهید. حالا روی سطح خمیر سس بمالید و قدری پنیر بپاشید.
سپس اسفناج، حلقههای گوجهفرنگی، فلفل دلمه و قارچ را رویش قرار دهید. اینک باقیمانده پنیر را روی سطح پیتزا بریزید و در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 20 دقیقه آن را بپزید.
یادآوری: در صورت دلخواه 1 قاشق سوپخوری سیر له کرده را با 4 قاشق روغن زیتون مخلوط کنید و 1 دقیقه روی حرارت بگذارید تا گرم شود. حالا این مخلوط را در ظرف مناسبی بریزید و در کنار پیتزا مورد استفاده قرار دهید.