ماهنامه آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
برنج را بخيسانيد، بپزيد و آبكش كنيد. آنگاه قدری روغن در قابلمه ريخته، برنج را در آن بريزيد و به مدت 30 دقيقه دم بگذارد. حالا در تابه مناسبی قدری كره بريزيد و روی اجاق بگذاريد.
سپس فلفل دلمهای و فیله مرغ را بيفزائيد و تفت دهيد. اينك نخود، هويج، ذرت، شويد، نمك و زعفران را اضافه كنيد و دو دقیقه ديگر مواد را تفت دهيد.
حالا مواد فراهم كرده را با برنج دم كشيده مخلوط كنيد و برای پذيرائی در ظرف مناسبی بكشيد.