آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
سبزیجات را در ظرف مناسبی ریخته و با نمک مزهدار کنید. آنگاه آنها را بشوئید و روی حوله آشپزخانه پهن کنید تا رطوبتش گرفته شود.
حالا در کاسه مناسبی آب، نمک و زرده تخممرغ را مخلوط کنید. آرد و بیکینگپودر را نیز بیفزائید و مخلوط نمائید.
اینک سبزیجات را در مایه تمپورا بریزید و هم بزنید. سپس در تابة مناسبی روغن بریزید و اجازه دهید داغ شود.
حالا هر بار با قاشق قدری از مواد را در روغن بریزید و سرخ نمائید.
اکنون در ظرف مناسبی سبزیجات سرخکرده را به همراه سس سویا، نمک دریا و برشهای لیمو سرو نمائید.