Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:08

سالاد مكزیکی با سس انار

سالاد مكزیکی با سس انار

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

جوانه ماش 100 گرم

زيتون سياه حلقه‌ای خرد كرده 2 قاشق سوپخوری

زيتون سبز حلقه‌ای خرد كرده 2 قاشق سوپخوری

دانه انار از يك 1 عدد

مغز تخم آفتابگردان 1 قاشق سوپخوری

كلم بروكسل بخارپز كرده 10 عدد

كشمش قرمز 1 قاشق سوپخوري

سس انار 250 میلیليتر (1 پيمانه)

گلپر1 قاشق چايخوری

آبليموی تازه 4 قاشق سوپخوري

اورگانو يك‌دوم قاشق چايخوري

نمك و فلفل به ميزان لازم

روغن زيتون 6 قاشق سوپخوری

ماهنامه آشپزباشی - معصومه عیوضی

جوانه ماش، زيتون سياه و سبز، دانه انار، مغز تخم‌ آفتابگردان، كلم بروكسل و كشمش را در ظرف مناسبی بريزيد و مخلوط كنيد. آن‌گاه سس انار، گلپر، آبليمو، اورگانو، نمك و فلفل را مخلوط كنيد.

سپس روغن زيتون را بيفزائيد و سس را كاملاً مخلوط نمائيد. اينك سالاد را در ظرف مناسبی بريزيد و به همراه سس آن را ميل كنيد.

برچسب ها: انواع سالادآشپزباشیمعصومه عیوضیسالاد مکزیکیسالاد با سس انار تعداد بازديد: 2719 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است