آشپزباشی - افسانه ظروفی
فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید.
سپس پیاز و سیر را بیفزائید و تفت دهید تا سبک و نرم شود. حالا اسفناج را درون پیاز بریزید و بگذارید آبش کشیده شود.
اکنون تابه را از روی حرارت بردارید و پس از 5 دقیقه پوست لیمو، پنیر، جوز، نمک و فلفل را به آن افزوده و مخلوط سازید.
آنگاه از خمیر میلفوی، مستطیلهایی به اندازه 5×12 سانتیمتر برش دهید (ضخامت خمیر میباید حدود 5 میلیمتر باشد) و بعد به کمک چاقوی تیز، مستطیل کوچکتری روی خمیر ترسیم کنید ولی مراقب باشید که چاقو خمیر را برش ندهد! اینک روی مستطیل کوچک را به شکل لوزی درآورید و خمیرها را در سینی روی کاغذ روغنی بچینید.
سپس روی خمیرها را با زرده تخممرغ زرین کنید و به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر بپزید. حال میتوانید مستطیل کوچک روی میل فوی را به عنوان در پای جدا کنید و بعد داخل میلفوی را با مایه اسفناج پر نمائید.
اکنون پای اسفناج را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
یادآوری: در صورت دلخواه میتوانید پای اسفناج را با ماست سرو کنید.