ماهنامه آشپزباشی - مرضیه مرشدی
پوره سیبزمینی، نمک و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آنگاه پوره را به هشت تا ده قسمت مساوی تقسیم کنید.
حالا دستتان را چرب کنید و هر قسمت از پوره را در دست پهن کنید. از مخلوط مواد میانی وسط هر کدام قدری قرار دهید و به شکل کتلت فرم دهید.
روغن را در تابه مناسبی بریزید. روی اجاق داغ کنید و دو طرف کتلتها را در آن سرخ کنید.
کتلتها را روی کاغذ هولهای آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافیشان گرفته شود. سپس آنها را در ظرف مناسبی بچینید.
روش تهیه مواد میانی: همه مواد را در کاسهمناسبی بریزید و با چنگال قدری آن را خرد کنید. مراقب باشید که کاملا له نشود!