آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
برنج را كه از شب قبل خيساندهايد، آبكش کرده و دم كنيد. آنگاه فيلههای مرغ را با نمك، فلفل و زعفران مزهدار كرده و در كره تفت دهيد.
حالا قدری كره در تابه بريزيد و روی حرارت بگذاريد تا داغ شود. سپس تخممرغ را در تابه بريزيد و پيوسته هم بزنيد تا پخته و خرد شود.
آن را نيز كنار بگذاريد. اينك در تابهای مناسب يك قاشق كره را آب كرده و جوانه ماش را 5 دقيقه در آن تفت دهيد. حالا مرغ، باقيمانده كره، تخممرغ، جوانه و بادام را با هم مخلوط كنيد و با برنج دم كشيده تركيب نمائيد.
سپس برای پذيرائی در ظرف مناسبی بكشيد و آن را بيارائيد.
يادآوری: زمان پخت برنج قهوهای طولانیتر از برنج سفيد ميباشد.