Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:04

برنج قهوه‌ای با جوانه ماش و مرغ

برنج قهوه‌ای با جوانه ماش و مرغ

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

برنج قهوه‌ای 600 گرم (4 پيمانه)

فیله مرغ خرد كرده 250 گرم

نمك و فلفل به ميزان لازم

زعفران حلكرده 3 قاشق سوپخوری

كره 150 گرم

تخم‌مرغ همزده 2 عدد

جوانۀ ماش 2 پيمانه

بادام هندی تست كرده يك دوم پيمانه

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

برنج را كه از شب قبل خيسانده‌ايد، آبكش کرده و دم كنيد. آن‌گاه فيله‌های مرغ را با نمك، فلفل و زعفران مزه‌دار كرده و در كره تفت دهيد.

حالا قدری كره در تابه بريزيد و روی حرارت بگذاريد تا داغ شود. سپس تخم‌مرغ را در تابه بريزيد و پيوسته هم بزنيد تا پخته و خرد  شود.

آن را  نيز كنار بگذاريد. اينك در تابه‌ای مناسب يك قاشق كره را آب كرده و جوانه ماش را 5 دقيقه در آن تفت دهيد. حالا مرغ، باقيمانده كره، تخم‌مرغ، جوانه و بادام را با هم مخلوط كنيد و با برنج دم كشيده تركيب نمائيد.

سپس برای پذيرائی در ظرف مناسبی بكشيد و آن را بيارائيد.

يادآوری: زمان پخت برنج قهوه‌ای طولانیتر از برنج سفيد مي‌باشد.

برچسب ها: انواع پلوآشپزباشیاعظم گلزارمنشجوانه ماشبرنج قهوه ایبرنج قهوه ای با جوانه ماش تعداد بازديد: 1663 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است