آشپزباشی - کیان رنجبر
کلیه مواد خشک را با آرد مخلوط کنید. آنگاه آب را به آرامی به آن اضافه نمائید و مخلوط کنید. سپس خمیر را ورز دهید تا صاف و یکدستی شود.
حالا به مدت نیم ساعت آن را استراحت دهید. تا حجمش دو برابر شود. اینک خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 3 میلیمتر پهن کنید و در کف ظرف مورد نظر قرار دهید.
خوراک فراهم کرده را روی خمیر بریزید. نان تست و پنیر را نیز بیفزائید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه کسرول را بپزید.
روش تهیه مواد میانی: کدو را با اندکی کره تفت دهید. آنگاه بادمجان را نیز اضافه کنید تا سبزیجات نرم شوند حالا سیر، نمک و فلفل را بیفزائید.
سپس سس کچاپ و سس بشامل را نیز اضافه کنید و پس از 5 دقیقه از خوراک را روی حرارت بردارید.