ماهنامه آشپزباشی - کیان رنجبر
ابتدا ميگوها را به مدت 10 دقيقه در مخلوط نمك، هات سس و آبليمو استراحت دهيد. آنگاه تخممرغ، آب، شير، بيكينگپودر، نمك، فلفل، ماءالشعير و زعفران را در كاسه مناسبی بريزيد و مخلوط كنيد.
اينك آرد را كمكم بيفزائيد و پيوسته آن را هم بزنيد تا كاملا يكدست شود. ميزان غلظت مايه بايد به اندازهای باشد كه سطح ميگو را كاملا بپوشاند و مایه بنيه از آن چكه نكند.
حالا ميگوهای مزهدار كرده را در آرد بغلتانيد و در خمير بنيه فرو بريد و در روغن داغ فراوان سرخ كنيد.
يادآوری: خمير بنيه بعد از يك روز کمی سفت میشود كه میتوانيد با اضافه كردن کمی شير غلظت آن را مناسب كنيد.