ماهنامه آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
قوطیهای ماهی تن را 20 دقيقه بجوشانيد. آنگاه ماهی تن را در صافی بريزيد تا روغن اضافی آن گرفته شود. حالا در ظرف مناسبی فلفل دلمهای، ذرت، سير، نمك، فلفل و ماهی را مخلوط كنيد.
سپس نیمی از پنير را با مواد فراهم كرده تركيب كنيد و در خمير تارت نيمپز شده بريزيد، سطح آن را صاف كنيد و رويش را با باقيمانده پنير بپوشانيد.
اينك تارت را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتيگراد به مدت تقریبی 15تا20 دقيقه بپزيد تا سطح تارت طلایی شود.
روش تهیه خمير تارت: آرد، كره خرد كرده، زرده و نمك را در كاسه دستگاه غذاساز بريزيد و دستگاه را روشن كنيد تا مواد به صورت خرده نان شود. آنگاه آب را بيفزائيد تا خمير صاف و يكدستی حاصل شود.
حالا خمير آماده را 30 دقيقه در کیسه پلاستیکی در يخچال قرار دهيد. سپس روی سطح ميز كار قدری آرد بپاشيد و خمير را با وردنه به فرم ظرف تارت به ضخامت 4 تا 5 میلیمتر پهن كنيد.
اكنون خمير را دور وردنه بپيچيد و در ظرف تارت پهن كنيد و با دست فرم ظرف را به آن بدهيد، خمیر رايكساعت در يخچال قرار دهيد.
سپس در كف خمير با چنگال چند سوراخ ايجاد كنيد و در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتيگراد 15تا20 دقيقه بپزيد.