ماهنامه آشپزباشی-معصومه عیوضی
نخودفرنگی، هویج، سیر، فلفل، ادویهها، نعنا، جعفری، پیازچه، نمک، فلفل و تخممرغ را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا به صورت خمیر یکدست و نرمی درآید.
آنگاه هربار به اندازه یک گردو از مایه فراهم کرده برداشته، در دست فرم فلافل دهید، در کنجد بغلتانید و در سینی بچینید.
حالا سینی را به مدت 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. سپس در قابلمه مناسبی روغن بریزید و روی اجاق بگذارید تا داغ شود.
اینک فلافلها را در روغن سرخ کنید و روی دستمال هولهای آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافیش گرفته شود. حالا فلافلها را همراه با سس برای پذیرائی سرو نمائید.
یادآوری: برای تهیه سس؛ همه مواد لازم را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط کنید.