ماهنامه آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
برنج قهوهای را از شب قبل بخيسانيد، بپزيد و آن را دم كنيد. آنگاه مرغ را با نمك و فلفل مزهدار كنيد و در روغن تفت دهيد. حالا رانهای مرغ را به همراه نخود، لوبيا، زعفران، پيازداغ و عصاره مرغ حلكرده در آبجوش بپزيد.
سپس پيازچه را اضافه كنيد تا غليظ و كم آب شود. اينك برنج قهوهای پخته را در 4 كاسه كوچك فشرده كنيد.
حالا هر كدام را در بشقاب مناسبی برگردانيد، ران مرغ را رويش قرار دهيد و قدري از سس رويش بريزيد و با حبوبات دورش را بيارائيد.