ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
روش تهیه
هویج را با 2 قاشق روغن در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق 5 دقیقه تفت دهید.
آنگاه هویج، ترب، جوانه ماش، نخودفرنگی و عصاره پودر کرده را مخلوط کنید. حالا پنیر را بیفزائید و با مواد ترکیب کنید. سپس هربار روی خمیر فیلو به ابعاد 14×18 سانتیمتر قدری از مواد فراهم کرده بریزید، اطراف خمیر را با آب مرطوب کنید و به صورت رول آن را بپیچید، در سینی مناسبی بچینید و رویش را با کره آغشته کنید.
اینک سینی را به مدت تقریبی 15 دقیقه با دمای 180درجه سانتیگراد در فر بپزید تا طلایی رنگ شود.اسپرینگ رول را می توانید با سس میل کنید.