Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:10

خورش هویج و آلو

خورش هویج و آلو

shooroshirin6

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

پیاز داغ 2 قاشق سوپخوری

گوشت مرغ یا گوسفند خرد کرده 500 گرم

نمک و فلفل  به میزان لازم

زردچوبه یک دوم قاشق چایخوری

رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری

هویج خلالی خرد کرده 250 گرم

آلو برقانی 200 گرم

زعفران حلکرده 1 قاشق سوپخوری

ماهنامه آشپزباشی-اعظم گلزارمنش

روش تهیه

پیاز و گوشت را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و مرتب هم بزنید تا رنگ گوشت تغییر کند.

آن‌گاه نمک، فلفل، زردچوبه و رب‌گوجه‌فرنگی را بیفزائید و مخلوط کنید و به میزان لازم آب اضافه کنید، صبر کنید تا گوشت تقریبا نیم‌پز شود.

سپس هویج و آلو را افزوده و اجازه دهید خورش جا بیفتد. حالا زعفران را بیفزائید. اینک خورش را در ظرف مناسبی بکشید و با برنج میل کنید.

 

روش دیگر تهیه خورش هویج و آلو 

روغن مایع 100 میلی‌لیتر

 

پیازداغ 3 قاشق سوپخوری

 

گوشت مغز ران خردكرده 350 گرم

 

زردچوبه یك‌دوم قاشق چایخوری

 

هویج خردكرده 200 گرم

 

آلو 200 گرم

 

نمك به میزان لازم

 

زعفران به میزان لازم

خورش هویج و آلو | طرز تهیه خورش هویج و آلو

آشپزباشی

 ابتدا در قابلمه‌ مناسبی، روغن بریزید و روی اجاق قرار دهید. پیازداغ و گوشت را در آن قبادری تفت دهید. آن‌گاه زردچوبه را بیفزائید. سپس آب را اضافه كنید و بگذارید گوشت بپزد.

اكنون هویج، آلو و نمك را بیفزائید و با حرارت متوسط بپزید تا خورش جا بیفتد. اكنون زعفران را نیز اضافه ینمائید و خورش را در ظرف مناسبی بكشید و همراه با چلو، میل نمائید.

خورش هویج و لوبیا | طرز تهیه خورش هویج و لوبیا

لوبیا سفید170 گرم

روغن مایع به میزان لازم

پیاز خرد كرده 1 عدد

ماهیچه‌ی گوساله  (خرد كرده) 300 گرم

رب گوجه‌فرنگی  2 قاشق سوپخوری

نمك و فلفل به میزان لازم

آبغوره 3 قاشق سوپخوری

هویج خلالی خرد كرده  500 گرم

زعفران حلكرده  3 قاشق سوپخوری

آبلیمو 3 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- ایران كوهستانی

 طرز تهیه خورش هویج و لوبیا

لوبیا را بخیسانید و بپزید. آن‌گاه قدری روغن در قابلمه بریزید و روی اجاق بگذارید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید. سپس گوشت را افزوده و تفت دهید. حالا به میزان لازم آب به آن اضافه كنید و بگذارید گوشت بپزد. رب گوجه‌فرنگی را با 2 قاشق سوپخوری روغن تفت دهید و آن را همراه با نمك، فلفل و آبغوره درون گوشت بریزید.

اكنون هویج را با دو قاشق سوپخوری روغن،‌ تفت دهید و زعفران و آبلیمو را به آن بیفزائید و كنار بگذارید. اكنون گوشت، هویج و لوبیا را كنار هم در ظرف مناسبی بكشید و با برنج میل كنید.

یادآوری: به صورت سنتی و اصیل هنگام پذیرائی مواد این خورش را با هم مخلوط نمی‌كنند.

برچسب ها: انواع خورشخورش هویجطرز تهیه خورش هویجدرست کردن خورش هویجمواد لازم خورش هویج تعداد بازديد: 1950 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است