ماهنامه آشپزباشی-اعظم گلزارمنش
روش تهیه
پیاز و گوشت را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و مرتب هم بزنید تا رنگ گوشت تغییر کند.
آنگاه نمک، فلفل، زردچوبه و ربگوجهفرنگی را بیفزائید و مخلوط کنید و به میزان لازم آب اضافه کنید، صبر کنید تا گوشت تقریبا نیمپز شود.
سپس هویج و آلو را افزوده و اجازه دهید خورش جا بیفتد. حالا زعفران را بیفزائید. اینک خورش را در ظرف مناسبی بکشید و با برنج میل کنید.
روش دیگر تهیه خورش هویج و آلو
روغن مایع 100 میلیلیتر
پیازداغ 3 قاشق سوپخوری
گوشت مغز ران خردكرده 350 گرم
زردچوبه یكدوم قاشق چایخوری
هویج خردكرده 200 گرم
آلو 200 گرم
نمك به میزان لازم
زعفران به میزان لازم
خورش هویج و آلو | طرز تهیه خورش هویج و آلو
آشپزباشی
ابتدا در قابلمه مناسبی، روغن بریزید و روی اجاق قرار دهید. پیازداغ و گوشت را در آن قبادری تفت دهید. آنگاه زردچوبه را بیفزائید. سپس آب را اضافه كنید و بگذارید گوشت بپزد.
اكنون هویج، آلو و نمك را بیفزائید و با حرارت متوسط بپزید تا خورش جا بیفتد. اكنون زعفران را نیز اضافه ینمائید و خورش را در ظرف مناسبی بكشید و همراه با چلو، میل نمائید.
خورش هویج و لوبیا | طرز تهیه خورش هویج و لوبیا
لوبیا سفید170 گرم
روغن مایع به میزان لازم
پیاز خرد كرده 1 عدد
ماهیچهی گوساله (خرد كرده) 300 گرم
رب گوجهفرنگی 2 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
آبغوره 3 قاشق سوپخوری
هویج خلالی خرد كرده 500 گرم
زعفران حلكرده 3 قاشق سوپخوری
آبلیمو 3 قاشق سوپخوری
تحریریه ماهنامه آشپزباشی- ایران كوهستانی
طرز تهیه خورش هویج و لوبیا
لوبیا را بخیسانید و بپزید. آنگاه قدری روغن در قابلمه بریزید و روی اجاق بگذارید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید. سپس گوشت را افزوده و تفت دهید. حالا به میزان لازم آب به آن اضافه كنید و بگذارید گوشت بپزد. رب گوجهفرنگی را با 2 قاشق سوپخوری روغن تفت دهید و آن را همراه با نمك، فلفل و آبغوره درون گوشت بریزید.
اكنون هویج را با دو قاشق سوپخوری روغن، تفت دهید و زعفران و آبلیمو را به آن بیفزائید و كنار بگذارید. اكنون گوشت، هویج و لوبیا را كنار هم در ظرف مناسبی بكشید و با برنج میل كنید.
یادآوری: به صورت سنتی و اصیل هنگام پذیرائی مواد این خورش را با هم مخلوط نمیكنند.