ماهنامه آشپزباشی - ایران کوهستانی
عسل، آب پرتقال، سس سويا، سير و فيلههای مرغ را در ظرف مناسبی بريزيد و مخلوط كنيد. آنگاه روی ظرف را بپوشانيد و يك شب در يخچال نگه داريد.
حالا فيلههای مرغ را روی صفحه مشبك فر قرار دهيد و آن را گريل كنيد تا برشته شوند. سپس قارچ را به همراه 2 قاشق سوپخوری روغن در تابه مناسبی روي اجاق تفت دهيد.
اينك در ظرف مناسبی قارچ، فیله پرتقال، كاهو و فيلههای برشته شده و خرد كرده مرغ را مخلوط كنيد و از سس آماده كرده روی سالاد بريزيد و آن را سرو نمائيد.
روش تهیه سس پرتقال و عسل: عسل، آب پرتقال و سس سويا راخوب با هم مخلوط كنيد.