ماهنامه آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
سيبزمینی را پوره كنيد. آنگاه در كاسه مناسبیسيبزمینی، تخممرغ، آرد، نمك، فلفل، بيكينگپودر وشیر را بريزيد و مخلوط كنيد و نيم ساعت استراحت دهيد.
حالا روی سطح ميز آرد پاشيده خمير را به ضخامت 4 ميليمتر باز كنيد، مستطيلهایی به ابعاد 4×9 برش بزنيد و زير هر ورق خمير 2 برش بيكن قرار دهيد و روی آن گوجهفرنگی، پنير، ريحان و بيكن قرار دهيد و آن را رول كنيد .
به شکلی كه بيكن هم دور خمير پيچيده شود دو سر خمير را به شكل دايره به هم بچسبانيد و در روغن داغ سرخ كنيد.
يادآوري: در صورت نياز برای تهیهخمير میتوانيد از قدری آب نیز استفاده كنيد.