ماهنامه آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
ميگو، سير، آبليمو، نمك و فلفل را در ظرف مناسبی بريزيد و مخلوط كنيد. آنگاه به مدت يكساعت با درپوش در يخچال نگهداری كنيد تا مزهدار شود.
حالا قارچ را به همراه کمی روغن در تابه مناسبی تفت دهيد. سپس در ظرف مناسبی ميگو، قارچ، هويج، سيبزمینی، پيازداغ، ادویه كاری و گشنيز را مخلوط كنيد.
اينك كره را در ظرف مناسبی به همراه آرد تفت دهيد، سپس شير را بيفزائيد و پيوسته آن را هم بزنيد تا سس غليظ شود. زردهها را یکی یکی بيفزائيد و سس را هم بزنيد.
حالا نمك و فلفل را افزوده و سس را از روی حرارت برداريد و با مخلوط فراهم كرده و نیمی از پنير تركيب كنيد.
اكنون سفيده را خوب بزنيد تا سفيد و سبك شود و با مخلوط به آرامی تركيب كنيد و در ظرف مناسب سوفله كه چرب كردهايد بريزيد و رويش را با باقيمانده پنير بپوشانيد و در فر گرم كرده با دمای 200 درجه سانتيگراد به مدت 45 دقيقه بپزيد. در صورت دلخواه برای اينكه سوفله لطيفتر شود آن را به روش بنماری بپزيد.