Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:00

كيلكا سوخاری (چيپس كيلكا)

كيلكا سوخاری (چيپس كيلكا)

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

ماهی كيلكا تميز كرده 500 گرم

نمك و فلفل به ميزان لازم

زعفران حلكرده 2 قاشق سوپخوری

فيش سوس 1 قاشق سوپخوری

روغن مخصوص سرخكردنی به ميزان لازم

آرد 1 پيمانه

ماهنامه آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

ماهی، نمك، فلفل، زعفران و فيش سوس را در كاسه مناسبی بريزيد و مخلوط كنيد آن‌گاه رويش را بپوشانيد و به مدت يك ساعت در يخچال قرار دهيد تا مزه‌دار شود.

حالا روغن را در تابه گودی بريزيد و روی اجاق بگذاريد تا داغ شود. سپس كيلكاها را یکی یکی در آرد بلغتانيد و در روغن سرخ كنيد تا ترد و برشته شود.

برچسب ها: غذای دریاییماهی کیلکاآشپزباشیاعظم گلزارمنش تعداد بازديد: 3375 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است